Onze diensten

onze diensten 01Organisatie analyse
Met deze analyse krijgt u een duidelijk beeld van de huidige situatie in uw bedrijf. De rapportage die u ontvangt geeft u een goed beeld van de sterke en zwakke punten in uw organisatie. Met deze analyse heeft u het startpunt van de verbetering van uw organisatie duidelijk voor ogen. Deze organisatie-analyse, ter waarde van € 425,= wordt u tijdelijk aangeboden voor € 249,=. Vraag hem vandaag nog aan!

onze diensten 02Basic Succes Tools
Met deze gereedschappen legt u het fundament onder uw organisatie voor meer succes. Zowel uzelf, als uw personeel, uw organisatie en uw klanten zullen er wel bij varen dat u over deze kennis beschikt. Een onmisbare gereedschapskist vol met toegepasbare kennis voor iedere ondernemer en manager. Maak vandaag een afspraak om u verder te laten informeren?

onze diensten 03Organisatietraject
Reorganiseren is alleen maar nodig als uw oorspronkelijke organisatiemodel niet de natuurwetten volgt. Dus nog één keer dan…. en daarna hoeft het nooit meer en is uw efficiëntie, expansie en succes geïmplementeerd. Maak vandaag nog een afspraak om te bepalen binnen hoeveel tijd u uw bedrijf volgens de natuurwetten heeft draaien!

onze diensten 04Team training op maat
Problemen bestaan niet. Wel uitdagingen waarvoor een oplossing dient te worden gevonden. Wij kunnen voor iedere situatie een training op maat verzorgen. Of het nu gaat om training op het gebied van communicatie, verkoop, koud bellen of specifieke productkennis, wij helpen u te zorgen dat uw mensen erin getraind worden en het kunnen toepassen. Maak vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

onze diensten 05Programma’s en Projectplanning
Ideeën in overvloed, maar hoe worden ze concreet. Predict Advies heeft specialisten op het gebied van het opstellen van stategische planning en de bijbehorende programma’s om welk resultaat dan ook te bereiken. Projectplanning is een vitaal onderdeel om al uw projecten binnen de financiële en tijdsgrenzen voor elkaar te krijgen. Ook hierbij ondersteunen wij u graag. Maak vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!